Першим, що потрібно зробити молодій людині в цьому поколінні, це позбутися власної годрості та оманливого самолюбства, щоб прийти до розуміння Істини, котра захована в Ісусі Христі, та зрозуміти що є справвжня любов до КОЖНОГО. Ми готові всіх судити та навчати як правильно, коли самі являємося в найбільшому заблудженні, що є особиста егоцентричність... Я не стараюся осудити нашу гідність, але як на мене Гідність- це не покоритися брехні та єресі, котру сьогодні, стараються пропихнути та скрити маскою благочестя, за котрою стоять неправильні мотиви. Ми всі готові дивитися та віріти у великий результат, але ніхто, не хоче дивитися та досліджувати свою мотивацію, чому я роблю це, чи інше? Бо саме тоді ви зрозумієте, що ваш результат не коштує навіть однієї гривні за сьогоднішнім курсом валют... Якраз мотивація являється чистою сльозою всіх справ та всього служіння. Надіюся, що в подальшому ми розумітимемо ціну справжнього покликання служити та допомагати людям, станемо перед Господом і нарешті чесно, душевно та відкрито з Ним поговоримо, не говорячи ні слова про особисті потреби, бо якраз вони, це велика завіса, котра не дає нам чути що говорить Він. (говорю з особистого досвіду, та висновків котрі я стараюся робити в особистому житті...) Мої побажання: Нехай Бог веде нас до зрілості в першу чершу, щоб ми могли бачити інших людей, їхні потреби та проблеми, котрі спільно можна подолати, та нехай благословіння буде вторинним в нашому житті, як результат вірності Богу, що означатимеме- Бог, я з тобою не через благословіння, я з тобою бо люблю тебе просто так! Хто погоджується з цією думкою ставте 💛, хто ні, просто гортайте свою сторінку дальше, тут нічого для вас немає.

Теги других блогов: мотивація молодь релігія